B1 Hat Hızı Hesaplama
-
surotomasyon
B1 Hat Hızı Hesaplama
X0 kanalından gelen sinyal ile mt/dak cinsinden hat hızı hesaplaya bileceğim bir komut var mı? B1 PLC de.
-
surotomasyon
Re: B1 Hat Hızı Hesaplama
Video da ki komutu girdiğimde winpro hata veriyor. Teknik destek ile yaptığım görüşmede X0 2 yerde kullanılmış o sebeple hata veriyor dediler.
Hızlı giriş 2 yerde kullanılmadan SPD komuyu nasıl kullanılacak?
Benim projemde X0 HCS0 kanalına bağlı SPD ile bu kanaldan gelen sinyali ölçmek istiyorum. X0 a endüktif sensör bağlı P/R seçildi.
Hızlı giriş 2 yerde kullanılmadan SPD komuyu nasıl kullanılacak?
Benim projemde X0 HCS0 kanalına bağlı SPD ile bu kanaldan gelen sinyali ölçmek istiyorum. X0 a endüktif sensör bağlı P/R seçildi.
Re: B1 Hat Hızı Hesaplama
Merhaba
Aynı kanal için HSC ile SPD fonksiyonu aynı anda kullanılamaz (Örneğin HSC de X0 kullanılmış ise SPD fonksiyonunda X0 kullanamazsınız). SPD fonksiyonunu çalışması için HSC'ye ihtiyacı yoktur.
Eğer HSC ile bir pozisyon okuma ihtiyacı var ise başka bir dijital girişe köprü yapıp bu dijital girişte SPD fonksiyonunu kullanmalısınız.
Aynı kanal için HSC ile SPD fonksiyonu aynı anda kullanılamaz (Örneğin HSC de X0 kullanılmış ise SPD fonksiyonunda X0 kullanamazsınız). SPD fonksiyonunu çalışması için HSC'ye ihtiyacı yoktur.
Eğer HSC ile bir pozisyon okuma ihtiyacı var ise başka bir dijital girişe köprü yapıp bu dijital girişte SPD fonksiyonunu kullanmalısınız.