FVDesigner da Ürün Listesi

Myildizili1

FVDesigner da Ürün Listesi

Mesaj gönderen Myildizili1 »

Öncelikle Merhaba, Fatek ve Fatek Grubu cihazlarla yeni tanışıyorum. Şimdilik Offline olarak proje yapıyorum. Fakat FVDesigner da ürün listesi koyamadım. Örneğin , Bir Press çalıştırlacak PLC ile Panel üzerinde kayıtlı Ölçü listeleri bulunacak ve bu ölçü listeleri seçildiğin de Servo ürün ölçüsüne göre sürecek bunu nasıl yapabilirim ? Reçete ile mi yoksa farklı bir kombinasyon mu var ? Şimdiden Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Volkan
İletişim:

Re: FVDesigner da Ürün Listesi

Mesaj gönderen Volkan »

Merhaba;

Bahsetmiş olduğunuz uygulama reçete uygulamasıdır. Aşağıdaki linklerden daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=--0A7ZIq4nE

viewtopic.php?f=6&t=192
Myildizili1

İlginiz için , Teşekkürler . Umarım çözerimdir.
Myildizili1

Selamlar, reçete uygulamasını bir ben yapamadım galiba. Bana basit bir örnek olarak ;
A parçası = 15cm sürülecek
B parçası = 20cm sürülecek
C parçası =25cm sürülecek gibi gibi Panelden bu ölçüler isimler değiştirilebilecek şekilde yazabilecek kimse var mı veya bana anlatabilecek. ? Şimdiden çok teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Volkan
İletişim:

Mesaj gönderen Volkan »

Merhaba;

Sizin için bir uygulama hazırladım. Simülasyon ile deniyorsanız klasör içerisindeki "MyRecipe0.csv" dosyasını "Belgeler/Fatek/FvDesigner\run\storage\internal\recipe" yoluna kopyalayınız.
Recete.rar
(404.04 KiB) 311 kere indirildi
Myildizili1

Evet bununla biraz daha aydınlanmış oldum. Teşekkürler. Takıldığım yerlerde tekrarrahatsız ederimdir umarım sizleri Hayırlı Akşamlar :)
Kilitli

“HMI” sayfasına dön