Merhaba,
P2101SA-D hmi 'a usb bellek ile program aktarmak istediğimde "usb storage detect fail" mesajı alıyorum.
[*] Farklı usb lerle ve farklı biçimlendirmelerle (fat, fat32, exfat, ntfs) denediğim halde başarılı olamıyorum.
[*] Plc bağlıyken de bağlı değilken de ayrı ayrı deneme yaptım.
[*] FvDesigner Ver1.6.24_b22234 ve FvDesigner Ver1.6.38_b23102 sürümleri ile ayrı ayrı denedim.
[*] Konuyla ilgili youtube videosunu da izledim. Yine de sonuç alamıyorum.
FvDesigner da "Make USB Update File" komutu çalıştırdığımda, usb bellekte oluşan dosyalar şunlardır :
"pres.uferplst"
"pres_G01.uferp"
Yardımcı olabilecek kimse var mı ?
Okuyan arkadaşlara teşekkürler.
Ömür Ölmez.
P2101SA-D usb upload
Re: P2101SA-D usb upload
Ömür bey merhaba
Projenizi bana özel mesaj olarak gönderir misiniz? Ayrıca usb aracı ile oluşturduğunuz dosyaları da gönderir misiniz?
Yarın projeniz ile deneme yapalım.
Kullandığınız bellek GB?
Farklı bellekler ile denediniz mi?
Projenizi bana özel mesaj olarak gönderir misiniz? Ayrıca usb aracı ile oluşturduğunuz dosyaları da gönderir misiniz?
Yarın projeniz ile deneme yapalım.
Kullandığınız bellek GB?
Farklı bellekler ile denediniz mi?
-
omur.olmez
Re: P2101SA-D usb upload
Merhaba Volkan Bey,
Yeni bir bellek temin ederek tekrar denedim ve yükleme işlemini başardım. Yeni bellek FAT32 16 KB sector size olarak formatlanmış.
Eski belleklerimi aynı biçimde (16 KB sector size FAT32) formatladığım halde, onlarla program atamıyorum. Sadece yeni bellekle program atabiliyorum.
Bellekler arasında başka ne fark olduğunu bulduğumda, sonucu buradan paylaşacağım.
İlginiz için teşekkür ederim.
Yeni bir bellek temin ederek tekrar denedim ve yükleme işlemini başardım. Yeni bellek FAT32 16 KB sector size olarak formatlanmış.
Eski belleklerimi aynı biçimde (16 KB sector size FAT32) formatladığım halde, onlarla program atamıyorum. Sadece yeni bellekle program atabiliyorum.
Bellekler arasında başka ne fark olduğunu bulduğumda, sonucu buradan paylaşacağım.
İlginiz için teşekkür ederim.